Over Ons

Professioneel, ervaren en betrokken

Nick Amann, Gavin Dresselhuis en Gökay Gülek vormen de directie van Goodwin Westbay. Het drietal kan worden omschreven als professioneel, ervaren en betrokken. Al sinds 2016 is Goodwin Westbay actief op het aankopen, transformeren en vervolgens verkopen of verhuren van vastgoed. Daarvoor hanteert Goodwin Westbay een strak, professioneel en vooral efficiënt proces van aankoop, renovatie en verkoop van woningen.

ACTIEF IN

Aantrekkelijke wijken en buurten

Goodwin Westbay is voornamelijk actief in de Randstad. Deze regio beschikt namelijk over hele aantrekkelijke wijken en buurten met vastgoed waar Goodwin Westbay graag mee aan de slag gaat. Gerenommeerde bouwbedrijven waar Goodwin Westbay een langdurige relatie mee opgebouwd heeft strippen de woningen, kantoren of winkelpanden om er aantrekkelijke en vooral comfortabele woningen van te maken. Daarvoor gebruiken ze duurzame materialen.

De keukens en het sanitair, maar ook het parket en verlichting, zijn van een zeer hoge kwaliteit. De woningen en appartementen die Goodwin Westbay verkoopt of verhuurt, vallen dan ook zonder uitzondering in het zogenoemde high end segment.

NEEM CONTACT OP

Een flink trackrecord

Het drietal heeft in de afgelopen jaren al een flinke trackrecord opgebouwd. Mede door de ervaring en betrokkenheid bij transformatietrajecten ziet Goodwin Westbay de projecten in omvang toenemen.

WONINGEN

110
+

AANTAL M2

12.000
+

STEDEN ACTIEF

5
+

SINDS

2016

Zorgvastgoed

Naast de verhuur en verkoop van turnkey woningen, is Zorgvastgoed een derde tak van sport waar Goodwin Westbay zich op richt. Objecten die geschikt zijn om er een zorglocatie met comfortabele zorgstudio’s van te maken, worden getransformeerd en aan een professionele zorgorganisatie verhuurd of verkocht.

LEES MEER

De directie

Nick Amann houdt zich bezig met het acquireren van vastgoed. Met een achtergrond in mode heeft hij een sterk ontwikkeld gevoel voor design. Hij is dan ook voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de interior design van de woningen. Hiervoor doet hij ook de inkoop bij toeleveranciers.

Gavin Dresselhuis is eveneens de man van de acquisitie. Hij weet alles van vastgoedfinancieringen en is daarnaast inmiddels ook helemaal thuis in de ‘wereld’ van de particuliere zorgmarkt.

Gökay Gülek stuurt de transformaties aan en is in dit kader verantwoordelijk voor het bouwmanagement. Als het gaat om verduurzaming weet hij als geen ander hoe hij het vastgoed aan de laatste eisen moet aanpassen. Met deze achtergrond is het logisch dat ook het technisch beheer onder zijn verantwoordelijkheid valt.

Impressie