Koopwoningen

Kwaliteit met een hoofdletter K

De woningen van Goodwin Westbay hebben een kwaliteit die met een hoofdletter K wordt geschreven. Alle woningen en appartementen worden turnkey aangeboden. Daarvoor werkt Goodwin Westbay samen met vakkundige bouwbedrijven die de verbouwing uitvoeren. De materialen die gebruikt worden zijn van hoogwaardig kwaliteit. De huizen zijn energiezuinig door een uitstekende isolatie van wanden en vloeren.

DESIGN

Luxe afwerking

De afwerking is in alle gevallen luxe waardoor de woningen zonder uitzondering in het high end segment vallen. Zo zijn de woningen standaard voorzien van een luxe Keller keuken. Keller is dan ook een vaste partner van Goodwin Westbay.

Ook hebben de woningen na de transformatie een luxe badkamer, strak gestucte en geschilderde of behangen wanden en een eikenhouten visgraat of gietvloer. Aan de plafonds of aan de muren hangen mooie lichtarmaturen. Goodwin Westbay volgt bij de verbouwing de laatste woon- en designtrends.

BEKIJK ONS AANBOD

Verkoop

De verkoop van de getransformeerde woningen doet Goodwin Westbay niet zelf. Daarvoor werkt zij samen met lokale makelaars van naam.

Huurwoningen

Huren zonder zorgen

Het huren van een Goodway Westbay-huurwoning betekent letterlijk huren zonder zorgen. Ten eerste staan de huurwoningen van Goodway Westbay in de meest gewilde wijken of buurten van de stad. Ten tweede zijn de woningen tot in de kleinste details vernieuwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Dat betekent dat ze zijn voorzien een van een luxe (Keller) keuken, een prachtige badkamer en een fraaie houten of gietvloeren. De strak gestucte wanden zijn geschilderd of smaakvol behangen.

De compleet gerenoveerde woningen zijn energiezuinig en worden gemeubileerd verhuurd. Bij zowel de transformatie als de inrichting volgt Goodwin Westbay de laatste woon- en designtrends.

Verhuurmakelaar

Het verhuren van de woningen doet Goodway Westbay overigens niet zelf. Daarvoor schakelt ze professionele verhuurmakelaars in. Zij zijn voor de huurder het directe aanspreekpunt. Huurders ervaren dergelijke korte lijnen altijd als zeer prettig.

BEKIJK HUURWONINGEN

Compleet gemeubileerde huurwoningen, dat is het gemak van Goodwin Westbay

Onze trotse partners