Inkoop Vastgoed

Altijd op zoek naar vastgoed

Als ontwikkelaar zijn we altijd op zoek naar vastgoed. En dan vastgoed in de ruimste zin van het woord zoals woningen, kantoren, bedrijfspanden, garages, voormalig schoolgebouwen, winkels, winkelcentra, uitgaansgelegenheden, monumentale panden, etc. Zolang het vastgoed in de Randstad staat, kan het interessant zijn als mooi transformatie project.

Wij verwerven vastgoed rechtstreeks van particulieren en bedrijven.

EFFICIËNT PROCES

Ons aankoopproces

Goodwin Westbay hanteert daarvoor een efficiënt aankoopproces.

Natuurlijk begint dat proces altijd met een eerste kennismaking. We bezichtigen het vastgoed en bespreken met u als eigenaar uw wensen. Als we interesse hebben, doen wij u een passend en vrijblijvend aanbod.

Als u daarmee akkoord gaat, krijgt u een conceptversie van de koopovereenkomst. Wanneer dat naar tevredenheid is tekenen we de definitieve koopovereenkomst.

Direct financiële zekerheid

Zakendoen met Goodwin Westbay betekent dat u ook direct financiële zekerheid heeft. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde financiële partijen zodat we transacties in de meeste gevallen zonder behoud van financiering doen.

Heeft u een woning, bedrijfspand of een hele portefeuille waar u iets mee wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Zij gingen u voor

“De samenwerking is echt goed. Vanaf de eerste kennismaking tot de gesprekken die daarop volgden. Het zijn leuke mensen met passie voor hun vak. Voor elk object ontwikkelen ze een goed plan met oog voor de omgeving. De lijnen zijn kort en je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Ik zou willen dat elke transactie zo verliep.”
Bart Vollmer
Bart Vollmer van Bewi Vastgoed verkocht meerdere vastgoedobjecten aan Goodwin Westbay waaronder het project ‘Arnage’ aan de Parkstraat 29 in Den Haag. Een monumentaal kantoorpand dat getransformeerd is naar vier turnkey appartementen.
“Ik ben erg tevreden over het hele proces. Elke afspraak is op tijd nagekomen en ik kon rekenen op een goede begeleiding. De benadering van Goodwin Westbay is vriendelijk, en ze luisteren goed naar wat de klant wil. Die wensen vertalen ze in heldere acties. Ze zijn echt alle afspraken van begin tot eind goed nagekomen.”
Anoniem
Een eigenaresse uit Rotterdam verkocht aan Goodwin Westbay een grondgebonden herenhuis aan de Schiekade in Rotterdam. Onder de naam ‘Rafael Estate’ transformeerde Goodwin Westbay het gebouw naar vier turnkey appartementen.
“Vanaf de onderhandelingen tot aan de afname en daarna, heeft Goodwin Westbay zich laten zien als een nette partij die gemaakte afspraken altijd nakomt.” Dat maakte Leltz ook wel eens anders mee. “Door minder goede ervaringen met andere partijen kreeg ik een minder goed beeld van de branche. Goodwin Westbay liet zien een positieve uitzondering te zijn. Het pand en de plek staat ons na aan het hart. Goodwin Westbay gaat daar respectvol mee om. Het zijn prettige mensen om mee samen te werken, en hun betrokkenheid is enorm.””
Henk Leltz
Henk Leltz verkocht een woon/winkelpand in Wassenaar. Goodwin Westbay nam de huidige huurders over en transformeert het gebouw nu tot een appartementencomplex.
“We kunnen niet anders zeggen dan dat het hele proces echt fantastisch is verlopen. Ze hebben ons echt op elk vlak geholpen. Toen we zelf een flat gevonden hadden hebben ze het helemaal voor ons opgeknapt. Ze hielpen zelfs met het schoonmaken en verhuizen.” De nieuwe woning is in z’n geheel voorbereid op de toekomst dus het echtpaar is er erg blij mee. “We zouden echt nooit meer terug willen.”
Hanneke en Cor Bakker
Hanneke en Cor Bakker huurden een statig herenhuis aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het huis dateert uit 1800. Toen Goodwin Westbay het pand kocht heeft het hen geholpen met een nieuw onderkomen.