Zorgvastgoed

Zorgstudio’s om comfortabel oud in te worden

Comfortabele zorgstudio’s waar je op een plezierige manier en omringd met de beste zorg oud wordt. Dat heeft Goodwin Westbay met zorgvastgoed voor ogen. Hiervoor richt ze haar vizier op geschikte panden in aantrekkelijke wijken en buurten dichtbij diverse voorzieningen.

Zorgaanbieder

Goodwin Westbay staat continue in contact met verschillende zorgaanbieders die mogelijk een zorglocatie na de renovatie kunnen exploiteren. Op basis van het programma van eisen van de zorgaanbieder wordt het renovatieplan opgesteld. Net als bij de woningen die getransformeerd worden, gaat Goodwin Westbay ook bij zorgvastgoed voor het allerbeste resultaat.

De gestoffeerde zorgstudio’s bestaan uit een woon-, slaapkamergedeelte en een badkamer. De bewoner hoeft er alleen zijn meubels in te laten zetten. Uiteraard is er een algemene ruimte en een buitenruimte zodat de bewoners ook buiten kunnen genieten. Na het transformatieproces levert Goodwin Westbay het vastgoed turnkey aan de zorgaanbieder op die het pand vervolgens huurt.

PARTNER

Partner van stichting Zorgvastgoed.nl

Goodwin Westbay is partner van Stichting Zorgvastgoed.nl. De markt van zorgvastgoed is volop in beweging.

In Stichting Zorgvastgoed.nl hebben wij een partij gevonden die zich inzet om transparantie en professionaliteit van de zorgvastgoedmarkt in Nederland te bevorderen.

LEES MEER