Valkenboslaan 125, Den Haag

EIGENSCHAPPEN

Type: Appartement
Oppervlakte: 76m2
Wijk: Valkenboskwartier
Extra's: Balkon
Oplevering: Mei 2019

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING MET HEERLIJK TERRAS, RUIME KAMERS, MODERNE BADKAMER EN KEUKEN!

Op zoek naar een twee kamer Turn Key appartement waar u alleen nog uw spullen in hoeft te zetten? Dit appartement geeft u die mogelijkheid, nieuwe keuken, badkamer, vloeren etc. Daarbovenop komt nog dat de woning is voorzien van een parkeerplaats, nooit meer op zoek naar een parkeerplaats als u thuis komt!

Gelegen in het levendige Valkenboskwartier. De Weimarstraat en Fahrenheitstraat liggen om de hoek, het centrum en strand zijn op 10 minuten fietsen en binnen de kortste keren bent u op één van de uitvalswegen. De locatie en het niveau van afwerking van het appartement maakt dit tot één van de pareltjes in de omgeving.

De woning is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Een nieuwe moderne matzwarte keuken voorzien van verschillende AEG Blackline inbouwapparatuur is één van de blikvangers, de badkamer is voorzien van luxe betegeling, een ruime inloopdouche en een spiegel met led verlichting. Een apart toilet en een aparte wasruimte zijn aanwezig. Het heerlijk ruime terras op het zuidwesten met houten vlonders completeert het plaatje!

INDELING

BEGANE GROND

Eigen entree met intercom op straatniveau brengt u op de eerste verdieping met toegang tot de woning.

EERSTE VERDIEPING

U komt binnen op de overloop, hiervandaan heeft u een eigen toegang tot het appartement. De ruime hal zorgt ervoor dat u alle ruimtes kunt betreden. De voorzijde van de woning via de stalen deur met glas geeft toegang tot de woonkamer met open keuken. Voorzien van een moderne eikenhouten parketvloer, handige indeling van de ruimte en perfect weggewerkte leidingen van de radiatoren. De nieuwe keuken is een plaatje, matzwart en zoals gezegd voorzien van alles wat tegenwoordig gevraagd wordt.

Ook aan de voorzijde ligt de ruime slaapkamer met grote raampartijen. Dat maakt de ruimte en het licht in deze kamer ideaal, ook hier weer dezelfde moderne parketvloer.

De badkamer is ruim, aan de achterzijde gelegen, heeft een heerlijke inloopdouche, moderne luxe tegels, spiegel met led verlichting, wastafel en een handige nis met radiator. Kortom, alles wat u nodig heeft in uw badkamer.

In de hal is een aparte wasruimte gecreëerd, hier hangt ook de nieuw geplaatste Remeha CV ketel. Een apart toilet en de toegang tot het heerlijke terras op het zuidwesten, hier kunt u vanaf de middag tot laat in de avond genieten van de zon.

PLUSPUNTEN VAN HET APPARTEMENT

+ Credits to Goodwin Westbay voor de inwendige renovatie
+ Volledig gerenoveerd in 2019
+ Ruime woon- en slaapkamer
+ Matzwarte keuken met AEG Blackline inbouwapparatuur
+ Ruime badkamer met moderne betegeling
+ Nieuw leidingwerk met nieuwe Remeha CV ketel
+ de woning is voorzien van zwarte inbouwspots
+ Meterkast en bedrading vervangen
+ Centrale ligging
+ Heerlijk terras
+ Eigen parkeerplaats (optioneel te koop voor € 5.000,-)

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS

o Bouwjaar ca. 1908
o Eigen grond
o Woonoppervlakte ca. 76 m²
o Inhoud ca. 250m³
o Geheel v.v. isolerende beglazing
o Verwarming middels Remeha CV ketel (bouwjaar 2019, in eigendom)
o VvE bijdrage is € 121,- per maand
o Niet bewoondclausule van toepassing
o Projectnotaris van toepassing
o Oplevering in overleg

BIJLAGEN

(op te vragen bij de verkopende NVM makelaar)
o Plattegrond
o Kadastrale kaart
o Energielabel
o Stukken VVE
o Algemene voorwaarden verkopende makelaar

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag een moment voor u in voor een persoonlijke bezichtiging van dit huis. Onze makelaar staat voor u klaar bij de woning en kan u alles vertellen over dit huis, terwijl u rondkijkt. En natuurlijk kunt u dan al uw vragen stellen. Zien wij u binnenkort?

ONZE TIP: Schakel hierbij direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

1E VERDIEPING