Mathenesserlaan 484B, Rotterdam

Regal

Dit fantastische, in 2023 gerenoveerde appartement dankt zijn exclusiviteit aan het hoogwaardige afwerkingsniveau en het gebruik van mooie, eigentijdse materialen.

De combinatie van karakteristieke elementen en moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en een luxe keuken maakt het echt aantrekkelijk. En twee luxe badkamers, dat is zeker een pluspunt! Het terras op het westen biedt ook een mooie plek om van de zonsondergang te genieten. Met een energielabel A is het ook nog eens duurzaam, wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Kortom: een geweldige plek om te wonen.

Locatie:
De Mathenesserlaan kenmerkt zich door imposante bomen en typerende statige panden uit het begin van de vorige eeuw. Om de hoek bevindt zich de groene Heemraadsingel. Zowel de Mathenesserlaan als de Heemraadsingel zijn aangemerkt als beschermd stadsgebied. In de directe omgeving bevinden zich de Nieuwe Binnenweg en de Witte de Withstraat met een overvloed aan winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn ook culturele en natuuruitstapjes binnen handbereik met het Museumpark, Euromastpark en Schouwburgplein op loopafstand.

Indeling:
Bel-etage:
Via de luxe algemene hal kom je bij de eigen voordeur, hal met separaat toilet, vaste kast en CV-ruimte.
Royale sfeervolle woonkamer met open keuken voorzien van diverse AEG inbouwapparatuur zoals een oven met stoomoven functie, combi-oven, koffiezetapparaat, warmhoudlade, koelkast, vriezer, Quooker, vaatwasser en kookeiland met downdraft kookplaat.
Vanuit de woonkamer kom je via de dubbele schuifpui op het ruim 7 meter brede op het westen gelegen terras.
De slaapkamer is voorzien van een houten vloer en beschikt over een badkamer ensuite voorzien van een inloopdouche, vloerverwarming, wastafel, spiegel en luxe radiator. Vanuit de slaapkamer is via de schuifpui het terras bereikbaar.

Souterrain:
Via de stijlvolle trap naar beneden is het souterrain bereikbaar. Hal met 2e separaat toilet, aan de voorzijde gelegen 2e slaapkamer voorzien van een houten vloer, badkamer ensuite en een extra ruimte die heel goed te gebruiken is als werkkamer of inloopkast.
De badkamer is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche, een vrijstaand bad, een luxe handdoek radiator, een dubbele wastafel en spiegel met verlichting.

Bijzonderheden:
– Gerenoveerd in 2023;
– Fundering is volledig hersteld in 2022;
– Karakteristiek pand;
– Zonneterras van ruim 7 meter breed;
– Vloerverwarming, elke kamer heeft een aparte zone;
– Volledig gestuukte wanden en plafonds;
– Intercom aanwezig;
– Luxe keuken met Quooker en AEG matt Blackline apparatuur;
– Twee luxe badkamers;
– Houten vloeren en gietvloer;
– Eigen vrijstaande houten berging aanwezig;
– Parkeermogelijkheden zijn na te vragen bij de makelaar;
– VvE is actief, bijdrage € 146,50 per maand (meerjarenonderhoudsplan aanwezig);
– Energielabel A;
– Credits to een Goodwin Westbay Project voor de renovatie;
– In de koopovereenkomst zullen een ouderdomsclausule, niet-zelfbewoningsclausule, funderingsclausule,
asbest- en loodclausule worden opgenomen;
– Projectnotaris van toepassing;
– Oplevering: in overleg (direct te betrekken).

BIEDLOGBOEK
Makelaars zijn wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen. Biedingen kunt u, indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dient u daarna digitaal aan ons te bevestigen via uw MOVE-account.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

  • Wijk/buurt: Nieuw Westen
  • Ligging: Mathenesserlaan
  • Type Woning: Appartement
  • Verkoop / verhuur: Verkoop
  • Oppervlakte: 117m²

Verkopend Makelaar

NEEM CONTACT OP

Een impressie

Dit project is op dit moment in renovatie.