Mathenesserlaan 484B, Rotterdam

Regal

Welkom bij dit prachtige, in 2023 gerenoveerde appartement met karakteristieke elementen en vloerverwarming in elke kamer.

Geniet van twee ruime slaapkamers, een luxe keuken, maar liefst twee luxe badkamers, een fijn terras op het westen en energielabel A. Deze woning is direct te betrekken en biedt comfortabel en duurzaam wonen. Plan vandaag nog uw bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning.

EERSTE VERDIEPING
Via de luxe algemene hal bereikt u de eigen voordeur. Op de eerste verdieping zijn de woonkamer, keuken, de eerste slaapkamer, de eerste badkamer en het eerste separate toilet gelegen.

De slaapkamer is voorzien van een houten vloer. En beschikt over een badkamer ensuite voorzien van een inloopdouche, vloerverwarming, wastafel, grote spiegel en luxe radiator. Via de schuifpui is ook het terras vanuit deze slaapkamer bereikbaar.

De open keuken beschikt over een oven met stoomoven functie, combioven, koffiezetapparaat, warmhoudlade, koelkast, vriezer, Quooker, vaatwasser en kookeiland met downdraft kookplaat. Via de dubbele schuifpui stap u zo vanuit de woonkamer het ruim 7 meter op het westen gelegen terras op.

BEGANE GROND
Via de stijlvolle trap naar beneden is het souterrain bereikbaar. Via de hal is het tweede separate toilet bereikbaar. In het souterrain is de tweede slaapkamer gelegen. De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een houten vloer, badkamer ensuite en een extra ruimte die heel goed te gebruiken is als werkkamer of inloopkast.

De badkamer is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een ruime inloopdouche, een vrijstaand bad, een luxe handdoek radiator, een dubbele wastafel en spiegel met verlichting.

PLUSPUNTEN
+ Gerenoveerd in 2023
+ Fundering is volledig hersteld in 2022
+ Karakteristiek pand
+ Terras van ruim 7 meter breed
+ Vloerverwarming, elke kamer een aparte zone
+ Intercom
+ Twee ruime slaapkamers
+ Luxe keuken met Quooker en AEG matt blackline apparatuur
+ Twee luxe badkamers
+ Energielabel A
+ Houten vloeren
+ Gietvloer
+ Eigen berging
+ Direct te betrekken

TECHNISCHE DETAILS
+ Een Goodwin Westbay project
+ De overdracht vindt plaats bij een project notaris

*ouderdoms-, asbest-, lood- clausule zijn van toepassing

OMGEVING
Benieuwd naar de omgeving? Bekijk alle voorzieningen onder het kopje ‘In de buurt’!

INTERESSE?
Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over deze woning en zorgen ervoor dat je overige stukken (digitaal) kunt bekijken.

ONZE TIP
Aankopen? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

  • Wijk/buurt: Nieuw Westen
  • Ligging: Mathenesserlaan
  • Type Woning: Appartement
  • Verkoop / verhuur: Verkoop
  • Oppervlakte: 117m²

Verkopend Makelaar

NEEM CONTACT OP

Een impressie

Dit project is op dit moment in renovatie.