Mathenesserlaan 484A, Rotterdam

Regal

Welkom bij deze prachtige, in 2023 gerenoveerde beneden woning met karakteristieke elementen en vloerverwarming in elke kamer.

Geniet van twee ruime slaapkamers, een luxe keuken, maar liefst twee luxe badkamers, een fijne tuin op het westen en energielabel A.

Deze woning is direct te betrekken en biedt comfortabel en duurzaam wonen. Plan vandaag nog uw bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning.

EERSTE VERDIEPING
Via de luxe portiek bereikt u de voordeur van de woning. Op de eerste verdieping zijn de eerste slaapkamer, de eerste badkamer en het eerste separate toilet gelegen.
De slaapkamer heeft een ruimte voor een inloopkast en beschikt over een badkamer ensuite. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, vloerverwarming, dubbele wastafel en luxe radiator.

BEGANE GROND
Via de stijlvolle trap naar beneden is de woonverdieping bereikbaar. Via de gang is het tweede separate toilet bereikbaar. Ook betreedt u via de stijlvolle dubbele taatsdeuren de moderne open keuken. De keuken is voorzien van een oven met stoomoven functie, combioven, wijnklimaatkast, warmhoudlade, koelkast, vriezer, Quooker, vaatwasser en kookeiland met downdraft kookplaat. De woonkamer geeft via een dubbele schuifpui toegang tot de bijna 11 meter diepe, op het westen gelegen tuin. De berging ligt achter in de tuin.

De tweede slaapkamer beschikt ook over een eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, vloerverwarming, ruime wastafel en luxe radiator.

PLUSPUNTEN
+ Gerenoveerd in 2023
+ Fundering is volledig hersteld in 2022
+ Karakteristiek pand
+ Bijna 11 meter diepe tuin op het westen
+ Vloerverwarming, elke kamer een aparte zone
+ Intercom
+ Twee ruime slaapkamers
+ Luxe keuken met Quooker en AEG matt blackline apparatuur
+ Twee luxe badkamers
+ Energielabel A
+ Houten vloeren
+ Gietvloer
+ Eigen berging
+ Direct te betrekken

TECHNISCHE DETAILS
+ Een Goodwin Westbay project
+ De overdracht vindt plaats bij een project notaris

*ouderdoms-, asbest-, lood- clausule zijn van toepassing

OMGEVING
Benieuwd naar de omgeving? Bekijk alle voorzieningen onder het kopje ‘In de buurt’!

INTERESSE?
Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over deze woning en zorgen ervoor dat je overige stukken (digitaal) kunt bekijken.

ONZE TIP
Aankopen? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

  • Wijk/buurt: Nieuw Westen
  • Ligging: Mathenesserlaan
  • Type Woning: Appartement
  • Verkoop / verhuur: Verkoop
  • Oppervlakte: 122m²

Verkopend Makelaar

NEEM CONTACT OP

Een impressie

Dit project is op dit moment in renovatie.