Koopwoningen Oud

Kwaliteit met een hoofdletter K

De woningen van Goodwin Westbay hebben een kwaliteit die met een hoofdletter K wordt geschreven. Alle woningen en appartementen worden turnkey aangeboden. Daarvoor werkt Goodwin Westbay samen met vakkundige bouwbedrijven die de verbouwing uitvoeren. De materialen die gebruikt worden zijn van hoogwaardig kwaliteit. De huizen zijn energiezuinig door een uitstekende isolatie van wanden en vloeren.

DESIGN

Luxe afwerking

De afwerking is in alle gevallen luxe waardoor de woningen zonder uitzondering in het high end segment vallen. Zo zijn de woningen standaard voorzien van een luxe Keller keuken. Keller is dan ook een vaste partner van Goodwin Westbay.

Ook hebben de woningen na de transformatie een luxe badkamer, strak gestucte en geschilderde of behangen wanden en een eikenhouten visgraat of gietvloer. Aan de plafonds of aan de muren hangen mooie lichtarmaturen. Goodwin Westbay volgt bij de verbouwing de laatste woon- en designtrends.

BEKIJK ONS AANBOD

Verkoop

De verkoop van de getransformeerde woningen doet Goodwin Westbay niet zelf. Daarvoor werkt zij samen met lokale makelaars van naam.

Onze trotse partners