Testimonials

“Het is als huizenzoeker de kunst om door de huidige staat van een woning heen te kijken. De mannen van Goodwin Westbay kunnen dat als geen ander en weten ware pareltjes te creëren van elke ruimte.”

— Voorberg Makelaars, Rotterdam

“De mannen van Goodwin Westbay zijn in onze ogen visionairs pur sang. Met een onnavolgbare passie, geven zij oude, soms zelfs vervallen of verwaarloosde gebouwen opnieuw ziel en glans. Daarnaast zijn het ook nog eens gewoon eerlijke jongens en dat is wel zo prettig werken”.

— Schieland Borsboom, Zoetermeer

“Goodwin Westbay verrast ons altijd met sublieme en strakke woningen van deze tijd!”

— Maarten Makelaardij, Rotterdam

“Goodwin Westbay is een goede partij om zaken mee te doen. Deze heren komen hun gemaakte afspraken na. Daarnaast geven ze hun woningen een prachtige renovatie met een moderne touch.”

— Rotsvastgroep, Den Haag

“Wat Goodwin Westbay uniek maakt is de constante uitdaging die zij zichzelf opleggen om een woning af te leveren die voldoet aan de hoogste kwaliteit en vooruitlopen op de trend. De visuals zijn een goede weerspiegeling van het eindproduct, maar toch zijn wij samen met onze cliënten altijd weer verrast over het uiteindelijke resultaat bij oplevering!”

— Frisia Makelaars, Den Haag

Het team van Goodwin Westbay heeft het transformeren van bedrijfsruimtes naar residentieel vastgoed tot een ware kunst verheven waarbij hoogwaardige turn-key woningen in het topsegment worden gerealiseerd. Bij de oplevering staan de gelukkige eindgebruikers keer op keer versteld van de luxe afwerking, de welgekozen kleuren en de sfeer die is ontstaan nadat het project is afgerond. Het is voor elke makelaar een feest om uiteindelijk de sleutel aan een blije koper te overhandigen!

— Plink, Garantiemakelaars