State Courtyards | Paulus Buijsstraat 15, Den Haag

EIGENSCHAPPEN

Type: Begane Grond Woning
Oppervlakte: 100m2
Wijk: Statenkwartier
Extra's: Incl. tuin en (wijn) kelder
Oplevering: Per direct

In 2021/2022 heeft de Paulus Buijsstraat een ware gedaanteverwisseling ondergaan waarbij voormalige bedrijfsruimtes zijn getransformeerd naar 5 uitzonderlijk luxe turnkey benedenwoningen. Het project “State Courtyards” wordt gekenmerkt door de uitzonderlijk hoge plafonds, loftachtige indelingen, het gebruik van zeer hoogwaardige materialen en welgekozen kleuren. De locatie in het prestigieuze Statenkwartier is uitstekend te noemen pal om de hoek van de populaire winkelstraat “de Fred” met een ruim aanbod aan winkels, kleinschalige horeca, speciaalzaken en traiteurs. In deze derde fase wordt weer een schitterende benedenwoning aangeboden van ca. 100 m² woonoppervlak, kelder van ca. 25 m² en zonnige achtertuin van ca. 31 m² die is gelegen op de middag- en avondzon. Dankzij de aangebrachte isolerende voorzieningen beschikt deze oogverblindende parterre over een gunstig energielabel B.

Indeling:
Entree op straatniveau met een nieuwe voorpui in oude stijl, schitterende woonkamer ca. 40 m² met een visgraat parketvloer, ingebouwde nissen en gunstige lichtinval dankzij de geringe bebouwing aan de overkant van de straat. De stijlvolle open design keuken is voorzien van plafond met koof en verlichting, een lang kookeiland met composiet werkblad, composiet spoelbak, Quooker, Siemens vaatwasser en Bora inductie kookplaat met werkbladafzuiging. De kastenwand van de keuken is voorzien van een aparte Siemens inbouwkoelkast, aparte inbouwvriezer, bordenwarmer, goed formaat combioven en ingebouwde espressomachine. Vanuit de woonkamer een vaste trap naar de ruime kelder ca. 5.58×4.56 met wandverlichting, uitgebreide elektrische installatie en natuurlijke lichtinval dankzij beloopbaar glas aan de voorzijde. Deze kelder is niet meegenomen in het woonoppervlak maar perfect geschikt als wijnkelder, berging of mancave.

Vanuit de woonkamer een gang met riant apart toilet die is voorzien van wandcloset, fraai tegelwerk, nis met verlichting en fonteintje. De technische ruimte is eveneens in de gang gesitueerd en voorzien van cv-combiketel, mechanische ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en droger. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk ca. 5.83×2.94 en ca. 5.80×2.92 (gedeeltelijk), waarbij rekening is gehouden dat in beide kamers een kastenwand geplaatst kan worden. Daarnaast beschikken beide slaapkamers over openslaande deuren naar de beschutte achtertuin van ca. 6.27×4.89 die super is gelegen op de middag- en avondzon. Tot slot de stijlvolle badkamer ca. 3.04×2.94 voorzien van vrijstaand ligbad, inloopdouche met nis en glazen deur, luxe badkamermeubel met dubbele wastafel, ingebouwd leidingwerk, gunmetal kranen en design handdoekenradiator.

Aanvullende informatie:
– een Goodwin Westbay project
– ’s-Gravenhage sectie AK nummer 9175 A-8
– Eigen grond
– Bouwjaar 1907
– Energielabel B
– Rijks beschermd stadsgezicht
– Volledig voorzien van vloerverwarming
– Cv-combiketel Intergas 2021 HR
– Voorzien van mechanische ventilatie
– 2/15 aandeel in actieve VvE
– Meerjaren onderhoudsplan beschikbaar
– Collectieve opstalverzekering
– Maandelijkse VvE bijdrage € 44,93
– Ouderdoms- en niet-bewoningsclausule van toepassing
– 1 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
– Projectnotaris van toepassing
– Oplevering kan indien gewenst snel