O•N•E | Eendrachtsplein 8, Rotterdam

EIGENSCHAPPEN

Type: Appartement
Oppervlakte: 180m2
Wijk: Centrum
Oplevering: PER DIRECT

Deze woning maakt onderdeel uit van het project ONE Eendrachtsplein. Op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte instapklare woning op een unieke locatie? Dan is Eendrachtsplein 8 het antwoord.

Het object is gelegen in het centrum aan het Eendrachtsplein, dat onderdeel uitmaakt van het beschermde stadsgezicht van gemeente Rotterdam. Direct voor de woning is een ruim plein aanwezig met voldoende groen, welke overgaat naar de Westersingel. Het bruisende stadsleven, is kenmerkend voor deze locatie. Om de hoek gelegen van onder andere de Oude én Nieuwe Binnenweg, kan men zich tegoed doen aan tal van leuke en uiteenlopende horecagelegenheden. Tevens is op loopafstand voldoende voorziening in het openbaar vervoer (bus, metro en tram) met als hoofdknooppunt Rotterdam Centraal Station.

Middenin deze fantastische locatie ligt dit fraaie, high-end afgewerkte pand, welke in de afgelopen periode een ware transformatie heeft ondergaan. Achter de imposante uitgelichte gevel bevinden zich 4 appartementen op de verschillende verdiepingen. De ruime appartementen zijn allen volledig verbouwd waarbij woorden als: luxe, modern, smaakvol en tijdloos de woning beschrijven. Door de keuze in het gebruik van mooie materialen heeft het pand weer haar cachet verworven.

Begane grond |

Achter de eigen voordeur verschuilt de opgang welke door het hoge plafond zeker imposant genoemd mag worden. Bovenaan de interne trap bevindt zich het separate toilet welke over een zwevende toiletpot en een fontein beschikt.

Bij binnenkomst valt direct de zwart stalen taatsdeur op, waarachter de lichte en riante living met open keuken hun plaats hebben. Een echte eyecather is het beloopbaarglas in de vloer dat de benedenverdieping (slaapvertrekken) bij het woongedeelte betrekt. Op de voorgevel van de woning zijn 2 grote raampartijen (draai-/kiep), waardoor enorm veel licht naar binnenkomt en uitzicht biedt over het Eendrachtsplein. Aan de andere zijde van de woonkamer is het eetgedeelte bedacht, waarbij twee openslaande deuren toegang geven tot de patio van 11 m² groot. Aansluitend op dit deel bevindt zich de volledig geoutilleerde keuken voorzien van o.a. Siemens Studioline inbouwapparatuur (heteluchtoven, combimagnetron, bordenwarmer, vaatwasser, wijnklimaatkast, Quooker Black Edition en koel-/vriescombinatie).

Souterrain |

Via de trap in de woonkamer wordt toegang gegeven tot de benedenverdieping (overloop), alwaar zich 3 slaapvertrekken en twee badkamers bevinden. Het beloopbaarglas in de bovengelegen verdiepingsvloer geeft een speels effect en zorgt voor een doorkijk tussen de twee verdiepingen. Onder de trap bevindt zich het separate toilet welke over een zwevende toiletpot en een fontein beschikt. Via twee zwart stalen taatdeuren betreed men de verrassend lichte slaapkamer. Deze ruimte leent zich ook enorm goed voor een kantoor aan huis of bibliotheek. Vanuit de overloop is de tweede compacte luxe badkamer toegankelijk, welke is voorzien van een inloopdouche (inbouw hand- en regendouche) met douchedrain, enkele wastafel met wandmeubel, spiegel met LED verlichting en design radiator. De ruime tweede slaapkamer bevindt zich tussen de overloop en de masterbedroom. Beiden slaapkamers hebben in het plafond een strook beloopbaarglas in mat uitgevoerd voor de daglichttoetreding van deze ruimten.

Vanuit de overloop is via een gang toegang te krijgen tot de masterbedroom. Deze hoofdslaapkamer is enorm ruim doordat er ruimte is gemaakt voor een ensuite dressing en is voorzien van ruime badkamer ensuite. Deze laatste is hoogwaardig afgewerkt met een losstaand ligbad, dubbele inloopdouche (inbouw hand- en regendouche) met douchedrain, dubbele wastafel met wandmeubel, spiegel met LED verlichting en design radiator. Door het gebruik van een glasopening in de muur wordt er een doorkijk gecreëerd tussen het slaapgedeelte en de badkamer.

Het souterrain is daarnaast uitgerust met een berging, waarin de aansluitingen van de wasmachine en droogautomaat hun opstelplaats hebben, maar biedt ook meer ruimte voor opbergmogelijkheden.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Complete keuken voorzien van Siemens Studioline apparatuur met Quooker (Black Edition)
– Luxe afgewerkt sanitair en tegelwerk
– Visgraat eiken parketvloer (drempelloos)
– Stompe houten deuren en houten kozijnen
– Volledig gestuukte wanden en plafond
– Inbouwspots door gehele woning
– Plafondhoogte 3,21 m
– Patio van ca. 11 m²
– Cv-installatie (Remeha Avanta 35C, CW-klasse 5)
– Vloerverwarming
– Videofoon installatie
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 180,-
– Beschermd stadsgezicht
– Energielabel: A
– Niet-zelfbewoningsclausule en funderingsclausule van toepassing
– Bouwjaar 1870 en in 2019 volledig gerenoveerd en verbouwd
– Projectnotaris van toepassing: Kooijman Autar Notarissen te Rotterdam

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Ooms behartigt de belangen van de verkoper. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.