O•N•E | Eendrachtsplein 6-02, Rotterdam

EIGENSCHAPPEN

Type: Appartement
Oppervlakte: 85m2
Wijk: Centrum
Oplevering: Mei 2019

Deze woning maakt onderdeel uit van het project ONE Eendrachtsplein. Op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte instapklare woning op een unieke locatie?

Het object is gelegen in het centrum aan het Eendrachtsplein, dat onderdeel uitmaakt van het beschermde stadsgezicht van gemeente Rotterdam. Direct voor de woning is een ruim plein aanwezig met voldoende groen, welke overgaat naar de Westersingel. Het bruisende stadsleven, is kenmerkend voor deze locatie. Om de hoek gelegen van onder andere de Oude én Nieuwe Binnenweg, kan men zich tegoed doen aan tal van leuke en uiteenlopende horecagelegenheden. Tevens is op loopafstand voldoende voorziening in het openbaar vervoer (bus, metro en tram) met als hoofdknooppunt Rotterdam Centraal Station.

Middenin deze fantastische locatie ligt dit fraaie, high-end afgewerkte pand, welke in de afgelopen periode een ware transformatie heeft ondergaan. Achter de imposante uitgelichte gevel bevinden zich 3 appartementen op de bovengelegen verdiepingen. De ruime 3 kamer appartementen zijn allen volledig verbouwd waarbij woorden als: luxe, modern, smaakvol en tijdloos de woning beschrijven. Door de keuze in het gebruik van mooie materialen heeft het pand weer haar cachet verworven. Via een imponerende en luxe afgewerkte gezamenlijke entree zijn de woningen in ONE Eendrachtsplein bereikbaar.

Begane grond |

Achter de uitgelichte gevel ligt een indrukwekkende collectieve afgesloten entree met trappenhuis.

Verdieping 2 |

Bij binnenkomst valt direct de zwart stalen taatsdeur op, waarachter zich de luxe matzwarte greeploze keuken zich bevindt. De keuken is voorzien van een kook- en spoeleiland, apparatuur van Siemens Studioline (koel-/vriescombinatie, combi magnetron, heteluchtoven, warmhoudlade, inductiekookplaat, Quooker (Black Edition), in het plafond een geïntegreerde afzuigkap met verlichting en een vaatwasser) en is afgewerkt met een composiet blad met LED verlichting. Vanuit de keuken valt direct op hoe licht de woning is. Mede door de 3 enorme ramen (draai/kiep) en een plafondhoogte van 3,15 meter. Het eetgedeelte en woonkamer zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen.

Aan de rustige achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers, welke beide zijn voorzien van een deur die toegang geeft tot de buitenruimte van 5,7 m² groot. Eén van de slaapkamers is zelfs voorzien van dubbel openslaande deuren. De buitenruimte is uitgerust met wandverlichting op de buitengevel.

De badkamer heeft een goede indeling en hoogwaardige afwerking: dubbele inloopdouche (inbouw hand- en regendouche) met douchedrain, dubbele wastafel met wandmeubel, spiegel met LED verlichting en design radiator.

De separate toiletruimte is uitgerust met een zwevende toiletpot en bijbehorende fontein. Deze ruimte kent dezelfde luxe afwerking als de badkamer. Tevens bevindt zich op de overloop een berging met de wasmachineopstelling en de cv-installatie.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Complete keuken voorzien van Siemens Studioline apparatuur met Quooker (Black Edition)
– Luxe afgewerkt sanitair en tegelwerk
– Volledige woning is voorzien van visgraat eikenhouten vloer
– Stompe houten deuren en hardhouten kozijnen
– Volledig gestuukte wanden en plafond
– Inbouwspots door gehele woning
– Plafondhoogte: 3,15 meter
– Balkon van ca. 5,7 m²
– Cv-installatie (Remeha Avanta 35C, CW-klasse 5)
– Videofoon installatie
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 80,-
– Beschermd stadsgezicht
– Niet-zelfbewoningsclausule en funderingsclausule van toepassing
– Bouwjaar 1870 en in 2019 volledig gerenoveerd en verbouwd

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Ooms behartigt de belangen van de verkoper. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.